lunes, 16 de marzo de 2015

2a fase de futbol

Els nostres equips de futbol sala just acaben de començar la 2a fase, on s'han situat entre els millors de la competició. Molta sort!!

sábado, 14 de marzo de 2015

Gran presentació dels nostres esportistes




Aquesta tarda, els esportistes del col·legi Mare de Déu del Carme han participat a l'acte de presentació dels equips. Fa goig veure la salut esportiva d'aquesta escola; sens dubte, Carmelites es mou!
Presentació

domingo, 8 de marzo de 2015

Equips exemple de superació: PIM V i BF B

Si una cosa caracteritza TOTS els nostres equips és el treball que fan per superar-se. Bon exemple són el benjamí femení blanc de bàsquet i el preinfantil masculí vermell de bàsquet.

Les noies del benjamí blanc participen en una categoria on totes les altres jugadores són més grans i, a més, en un nivell molt exigent. Està sent un periode difícil, però molt positiu per l'aprenentatge de les noies i, tard o d'hora recollirem els fruits. ÀNIMS NOIES!!!



Per la seva banda, el preinfantil masculí vermell està creixent a passos de gegant; fa tan sols 3 anys participava al nivell B escolar i, actualment, està competint amb els millors clubs i equips federats de Tarragona. Cal felicitar el treball i el gust pel bàsquet que tenen aquests jugadors. ENHORABONA!!