domingo, 30 de marzo de 2014

El Serrallo i el Rugby es vesteixen de vermell

Aquest dissabte vam viure com el Serrallo es vestia de vermell; els nostres equips de bàsquet van jugar com a locals al pavelló del Serrallo.
Alhora, els nostres petits de P5 van gaudir de la trobada de Rugby, tot jugant i aprenent aquest esport.

Partits dissabte 29 de març

domingo, 23 de marzo de 2014

Gran victòria del nostre Sènior

El passat divendres, el nostre equip de pares i antics alumnes va aconseguir una gran victòria com a resultat del gran treball que estan fent durant aquesta temporada. Enhorabona!!!

domingo, 16 de marzo de 2014

Partits dissabte 15 de març

El cap de setmana del 15 i 16 de març ha estat un cap de setmana ple de viatges: Matadepera, Móra d'Ebre i Tortosa. Al mateix temps ha estat el cap de setmana del debut a l'escola dels nostres petits de P5, que van gaudir d'una jornada de bàsquet a l'escola.
Cal dir que el cap de setmana a l'escola va ser possible gràcies a l'Albert, el Sergi, el Manel, l'Eloisa, l'Estel, les dues Annes, el Raimon, el Gabri i el Joan, que van col·laborar arbitrant i fent d'anotadors i cronometradors. Gràcies nois i  noies!!



Partits 15 de març de 2014

Bon ambient entre els pares

L'equip de pares es caracteritza pel bon ambient als entrenaments.  Els entrenaments suposen una excusa per fer esport, però, sobretot, per passar-ho bé.



jueves, 13 de marzo de 2014

2n Carmelites Easter Camp

Del 14 al 17 d'abril, realitzarem la segona edició del Carmelites Easter Camp. Això suposa que durant aquesta Setmana Santa, els nostres alumnes, des de P5 fins 2n d'ESO, tindran la possibilitat de passar-ho bé fent esport.
Us hi esperem!

Amb els millors jugadors i jugadores de Catalunya

El passat diumenge, 9 de març, els nostres jugadors de bàsquet Arnau, Gerard, Adrià, Berta i Júlia van participar a la trobada PDP que es va realitzar a la Seu d'Urgell. Van jugar amb els millors jugadors de les províncies de Tarragona, Barcelona, LLeida i Girona, en definitiva, van ser i estar entre els millors de Catalunya, enhorabona!
Trobada PDP 09/03/14