Cròniques

17 de novembre

JORNADA 5 ESCOLA PAX-TERESIANES - CARMELITES

Jonathan Medina
Primer partit de la segona volta disputat a l'escola teresianes de Tarragona. El partit ha començat molt bé per les Carmelites amb fàcils contraatacs. Tot i que les locals tiraven masses vegades ja que agafaven molts rebots ofensius.
El segon període ha estat més igualat, les locals han estat més encertades i les nostres amb més problemes en atac i encara patint en el rebot.
Desprès del descans, les locals han igualat el partit, un mal inici feia que les locals anotessin 12 punts en 5 minuts, però em reaccionat mostrant el millor joc. Corrent el camp i jugant el joc sense pilota, prou bé.
Al final, em guanyat el partit còmodament amb la col·laboració molt positiva de totes les jugadores i anant de menys a més. La setmana vinent rebem a casa al Santa Coloma.

5 de novembre

JORNADA 4 CARMELITES CBT - PUIGSERVER DE REUS

Últim partit de la primera volta de l'equip PREINFANTIL FEMENÍ del Carmelites. Les noies van sortir bastant més concentrades que en partits anteriors. Però, seguíem cometent molts errors en la transició d'atac a defensa. Ens costa molt visualitzar a la que defensem i fer un esforç per ficar-se davant. Cistelles fàcils de les de Reus gràcies a aquest aspecte i al rebot defensiu.
Tot i així, en defensa en estàtic em millorat molt, sobretot la defensa a la pilota. Les de Reus només aconseguien cistelles de contraatac o de rebot ofensiu, a la primera part. A la segona, vam fer servir més el cos, bloquejant el rebot i poder així córrer el camp amb facilitat.
Al final +13 en el marcador, i bon partit de totes les jugadores, que poc a poc van trepitjant menys la zona, per jugar més des de fora de 6,25.

20 d'octubre de 2014

JORNADA 3 CB VALLS ENGLISH CENTRE - CARMELITES CBT

Partit vibrant i entretingut el que s'ha viscut al Pavelló Joana Ballart de Valls. Les locals començaven dominant en el partit per un clar 13 a 1 en els primers 5 minuts, però el partit va canviar de direcció en el segon període on, gràcies a les bones defenses i els fàcils contraatacs, que avui si han entrat, igualavem el partit.
Les faltes ens han castigat durant tot el partit, masses mans feien que les vallenques tiressin molts tirs lliures. Tot i així, el ritme va ser per les de Tarragona que, per primer cop, eren més intenses que les seves rivals.
El final del partit, d'infart, les Carmelites marxàven de 9 punts, però les vallenques van ser capaçes de remontar i arribar al final del partit amb un 52-50. Temps mort del Valls, robem la pilota i fallem la cistella, pilota per les locals que no anoten i la pilota es nostra a falta de 5 segons i +2 en el marcador. Temps mort per ficar la pilota en joc, però no aconseguim agafar la pilota i el Valls té l'última opció, que tampoc aprofita. Al final, +2 en un partit per gaudir.

6 d'octubre de 2014

JORNADA 1 CARMELITES - ESCOLA PAX-TERESIANES

Jonathan Medina.
Primer partit del pre-infantil CARMELITES contra el PAX-TERESIANES a l'escola
Nou sistema de joc per les noies del carmelites, que canvien de categoria i han d'acostumar-se a jugar en un camp més gran i amb un ritme de joc alt i intens.
El partit a començat fred, molts errors i poca intensitat per les locals. Tònica que ha continuat fins a la mitja part. Les noies no gaudien jugant i això es veia reflectit en les seves cares, no lluitaven les pilotes dividides, no hi havia ganes per anar al rebot i en resum, falta d'intensitat.
Aquesta situació ha canviat per complet en la segona part. Les noies defensaven amb més intensitat, anaven al rebot, agafant-ne tres i quatre en un sol atac, i en resum, tenien ganes de pilota. La intensitat mostrada en aquesta part a fet que els tirs lliurats siguin més còmodes i, conseqüentment, han entrar molt més que en la primera meitat.
Aquest dissabte hem anat de menys a més, i això es molt positiu per l'equip. Ara toca treballar fort als entrenaments i mantenir la intensitat sempre!