domingo, 26 de octubre de 2014

Un dissabte amb molta activitat

L'activitat dels dissabtes comença a agafar forma i el d'aquesta setmana ha estat ple de partits amistosos, amb el partit de futbol i la trobada d'escoles que ha organitzat el CB. Tarragona.




Camí cap al nivell A

El Pre-infantil femení i el Pre-infantil "Blanc", de 6è, realitzen molt bons partits i mostren el seu treball per intentar estar entre els millors equips de la categoria.


sábado, 18 de octubre de 2014

Bon treball dels preinfantils

El Preinfantil Masculi Vermell i el Preinfantil Femení estan cada vegada més a prop del Nivell A. Els dos equips han realitzat un bon paper tot i que de forma diferent; mentre el Vermell s'ha imposat amb claredat, el Femení ha lluitat fins l'últim moment. També, cal dir que els jugadors de 6è, que estan jugant una categoria superior, no han realitzat el seu millor partit davant un dels millors equips de la categoria.


Trobada al Manyanet de Reus

Els nostres petits participen de la trobada al Col·legi Pare Mantanet de Reus





domingo, 12 de octubre de 2014

Gran Nivell dels nostres Preinfantil

Els nostres equips Preinfantils estan fent un gran paper al Campionat Territorial de la FCB. Ahir, les noies de Jonathan Medina van fer un gran partit a Santa Coloma de Queralt. Per la seva banda, els nois de 1r d'ESO van mostrar-se com un gran conjunt en la seva victòria a Reus, contra el Ploms.



domingo, 5 de octubre de 2014

Temporada 14/15: 4 FEDERATS

Per primera vegada, l'escola participa amb 4 equips a les competicions organitzades per la Federació Catalana de Bàsquet.  A més, cal comptar també amb un 5è equip, que pertany al Club Bàsquet Tarragona, format, en gran part, per jugadors de l'escola.




jueves, 2 de octubre de 2014

Inici activitats esportives

Aquesta setmana s'han iniciat les activitats esportives extraescolars, amb una gran notícia, el futur està garantit