lunes, 26 de mayo de 2014

#12hMDC2014

Les 12 hores de bàsquet d'aquest curs van estar passades per aigua, cosa que va fer que equips de fora de rellevància, com el Força Lleida i Cervera no participessin. Tot i això, la majoria dels nostres esportistes van poder participar i gaudir de la diada.

Cal agrair el recolzament de les altres entitats participants.




#12hMDC2014

Partit Joventut - València

Aquest diumenge, 25 de maig, els nostres esportistes van tenir la possibilitat d'assistir al partit entre el Joventut de Badalona i el València. Des dels més petits fins els més grans, van gaudir del partit.


From Partit Joventut - València

domingo, 11 de mayo de 2014

Hi tornarem

Durant aquesta temporada, els nostres jugadors de bàsquet de la categoria infantil masculí han assolit el difícil repte de participar al campionat de Catalunya. Per una escola, és un èxit i cal felicitar el treball que han fet aquests nois des de ben petits, des de P5. Aquest treball es repeteix amb els nostres esportistes de P5 actuals, cosa que fa pensar que, tard o d'hora, hi tornarem. 

Felicitats pel treball fet, pel treball que es fa i pel treball que es farà.



Karate entre els grans

El passat dissabte 10 de maig, els nostres esportistes de karate van participar del II Torneig de Karate Ciutat de L'Hospitalet. Sense dubte, els nostres van estar entre els millors esportistes catalans d'aquesta disciplina.